Αυτοκίνητα ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Ασφάλειες Αυτοκινήτου Σωτηρόπουλος

Στο γραφείο μας μπορείτε να επιλέξετε από απλές καλύψεις έως και μικτή, κάλυψη κλοπής για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως της ηλικίας αυτών, ακόμα και κάλυψη κλοπής για Smart.

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

από 42 ευρώ το Τρίμηνο

Ασφάλιση Μοτοσυκλέτας

από 35 ευρώ το Εξάμηνο

Ασφάλιση Φορτηγού

από 61 ευρώ το Τρίμηνο

Η Ασφάλιση των αυτοκινήτων και γενικά των οχημάτων έχει γίνει υποχρεωτική στην Ελλάδα με τον νόμο 489/76. Οποιοδήποτε όχημα φέρει πινακίδες θα πρέπει και να είναι ασφαλισμένο. Ο νόμος μας υποχρεώνει να έχουμε ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων με τα όρια στην χώρα μας να είναι € 1.220.000 για υλικές ζημιές κατ’ ατύχημα και € 1.222.000 σωματικές βλάβες κατ’ άτομο.

Όλες οι υπόλοιπες καλύψεις στο ασφαλιστήριο μας είναι προαιρετικές και στην κρίση του ασφαλιζόμενου εάν τις επιλέξει. Σχεδόν όλες όμως οι εταιρίες στην Ελλάδα στα βασικά πακέτα ασφάλισης οχημάτων έχουν και κάποιες καλύψεις πέρα από τις υποχρεωτικές.

Στο γραφείο μας μπορείτε να επιλέξετε από απλές καλύψεις έως και μικτή, κάλυψη κλοπής για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως της ηλικίας αυτών, ακόμα και κάλυψη κλοπής για Smart.

Η συνεργασία μας με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα αλλά και η πολύχρονη εμπειρία, μας δίνει το πλεονέκτημα να μπορούμε να βρούμε αυτό που εσείς θέλετε με ασφάλιστρα προσαρμοσμένα στο δικό σας πορτοφόλι.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εμπιστευτείτε την ασφάλιση των αυτοκινήτων της εταιρίας σας στους ειδικούς και ξεγνοιάστε από την διαχείριση της οποιαδήποτε ζημίας.

24ώρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση από άτομα του γραφείου μας για την κατατοπιστικότερη συμπεριφορά των πελατών σας αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων σας σε όλα τα ατυχήματα επιχειρήσεων

Συνεργαζόμαστε σχεδόν με όλες τις εταιρίες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, βρίσκοντας ασφαλιστικές λύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από απλή ασφάλιση μέχρι και κάλυψη για ίδιες ζημιές, από μηνιαίο έως και ετήσιο συμβόλαιο.

Οι τιμές και οι εξυπηρέτηση μας θα μας κάνουν το πιο πολύτιμο εργαλείο σας.

Αίτημα Προσφοράς

Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο μας θα σας βρούμε την πιο αξιόπιστη – οικονομική λύση που θέλετε