Ανακαλύψτε τα νέα μοντέλα HONDA Όλα τα μοντέλα Service - Φανοποιείο - Βαφείο HONDA Κλείστε ένα ραντεβού

Νέα Μοντέλα HONDA

Δείτε τα τελευταία μοντέλα της Honda.

HONDA E
JAZZ
CIVIC
HR-V
CR-V
NSX

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

Μεγάλη γκάμα σε μεταχειρισμένα αυτικίνητα.

Service & Φανοποιείο

Η εταιρία μας είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα της Honda. Διαθέτει πλήρως εκπαιδευόμενο προσωπικό τεχνικών με προηγμένο εξοπλισμό καθώς και οργανωμένο τμήμα after sales.

Honda Σωτηρόπουλος

Ο Ηλίας Σωτηρόπουλος σαν φυσικό πρόσωπο ξεκίνησε το 1973 με εισαγωγή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων από τη Γερμανία. Από το 1987 ασχολείται με την εμπορία και καινούργιων αυτοκινήτων και ειδικότερα με τη Honda και στη συνέχεια με την κατασκευή και τη λειτουργία κάθετων μονάδων Πωλήσεων, Service και Φανοποιείων – Βαφείων.

Αυτή η πορεία συνεχίζεται με επιτυχία και ανοδική πορεία των πωλήσεων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών after sales όπως service, φανοποιεία και βαφή, εως και σήμερα.

Παράλληλα γίνονταν και γίνονται μια σειρά βελτιώσεων και επενδύσεων, ώστε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών των εταιρειών του Κου Σωτηρόπουλου να είναι το βέλτιστο δυνατό:

Αναβαθμίζονται συνεχώς οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και υποδομές, ώστε να καλύπτουν με επιτυχία τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το προσωπικό εκπαιδεύεται ανελλιπώς πάνω στο αντικείμενό του αλλά κα τις αλλαγές σε αυτό.

Δημιουργούνται νέες κάθετες μονάδες, πάντα ιδιόκτητες, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στους πιο κεντρικούς άξονες του νομού Αττικής, με στόχο την ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων.