Αυτοκίνητα LEASING

Leasing Αυτοκινήτου Σωτηρόπουλος

Η εταιρία μας, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, σας προσφέρει τη δυνατότητα leasing σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο Honda, Škoda, Mitsubishi επιλέξετε.

Είτε πρόκειται για εταιρική μίσθωση, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιώτης, η εταιρία μας σας δίνει την πιο συμφέρουσα λύση, αφού όλα ολοκληρώνονται εύκολα και απλά.

Leasing σε 6 απλά βήματα

Αναζητήστε το αυτοκίνητο

Επιλέξτε το αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας μέσα από την πλήρη γκάμα των μαρκών Volkswagen, Audi, Škoda, Honda, Mitsubishi και Volkswagen Επαγγελματικά. Διαμορφώστε το δικό σας, με extra εξοπλισμό και αξεσουάρ

Ζητάτε μία προσφορά μίσθωσης

Χρειαζόμαστε τα στοιχεία σας, την τελική μορφή του αυτοκινήτου και το σενάριο μίσθωσης που επιλέγετε, δηλαδή τα έτη μίσθωσης και τα χιλιόμετρα ανά έτος. Πολύ σύντομα θα λάβετε την προσφορά μας!

Αποστέλλετε τα δικαιολογητικά για τον πιστοληπτικό έλεγχο της VWFS

Μας ενημερώνετε ποια προσφορά μίσθωσης σας ικανοποιεί και μας υποβάλλετε τα δικαιολογητικά (νομιμοποιητικά έγγραφα και οικονομικά στοιχεία) που αναφέρονται στο έντυπο προσφοράς.

Υπογράφετε τη σύμβαση και καταθέτετε το αρχικό ποσό

Εφόσον εγκριθεί η συνεργασία με τη VWFS, θα σας δοθούν οδηγίες για την κατάθεση του αρχικού ποσού και την υπογραφή και αποστολή των συμβάσεων. Κατόπιν, οριστικοποιείται η παραγγελία του οχήματος.

Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητό σας

Εάν επιλέξετε ετοιμοπαράδοτο όχημα θα το παραλάβετε εντός 15 ημερών, ενώ αν τοποθετηθεί νέα παραγγελία στο εργοστάσιο, θα σας ενημερώσουμε για τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης. Για το διάστημα αναμονής, μπορούμε να σας παρέχουμε προσωρινή μίσθωση άλλου οχήματος του VW Group.

Απολαμβάνετε πλήρεις υπηρεσίες

Το μηνιαίο σας μίσθωμα εκτός από τη χρήση του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει την προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή - αποκλειστικά από την εταιρία μας - αυτοκίνητο αντικατάστασης, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση, πληρωμή τελών κυκλοφορίας και οδική βοήθεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε απορίες; Δείτε τις παρακάτω απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα ή ρωτήστε μας για ό,τι σας απασχολεί σχετικά με τη μίσθωση αυτοκινήτου.

Είναι πολύ απλό!

Επισκεφθείτε μας  ή συμπληρώστε την online φόρμα και ζητήστε μας μία προσφορά leasing για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει.

Σύντομα ένας Σύμβουλος Πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μάλιστα. Θα χρειαστεί να παρέχετε οικονομικά στοιχεία και οι επιχειρήσεις νομιμοποιητικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη δυνατότητά σας για τη μίσθωση του οχήματος.

Επιλέγοντας τη μίσθωση του αυτοκινήτου σας λαμβάνετε μία πλήρη προσφορά με απόλυτη διαφάνεια:

 • Από 0% προκαταβολή.
 • Ευέλικτες προτάσεις βάσει της διάρκειας μίσθωσης για 36, 48 ή 60 μήνες και των ετήσιων χιλιομέτρων.
 • Σταθερό μηνιαίο μίσθωμα.
 • Εγγύηση, ίση με 2 μηνιαία μισθώματα στην αρχή, η οποία επιστρέφεται με τη λήξη της διάρκειας μίσθωσης.
 • Πλήρες πακέτο υπηρεσιών: προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή, αυτοκίνητο αντικατάστασης, αλλαγή ελαστικών, ασφάλιση και οδική βοήθεια.
 • Νέα, υψηλών προδιαγραφών αυτοκίνητα από τις κορυφαίες μάρκες Honda, Mitsubishi, Audi, Škoda και Volkswagen Επαγγελματικά, του δικτύου μας.
 • Αποκλειστική εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό πωλήσεων του δικτύου μας, στα αντίστοιχα καταστήματα.
 • Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης και επισκευής, αποκλειστικά μέσω του δικτύου After Sales.

Εφόσον το αυτοκίνητο της επιλογής σας είναι ετοιμοπαράδοτο, θα το παραλάβετε εντός 2 εβδομάδων μετά την παράδοση της υπογεγραμμένης σύμβασης μίσθωσης και καταβολής του αρχικού ποσού. Σε περίπτωση νέας παραγγελίας αυτοκινήτου στο εργοστάσιο, θα ενημερωθείτε από τον Σύμβουλο Πωλήσεων που σας εξυπηρετεί για τον χρόνο παράδοσής του.

Φυσικά! Τη στιγμή που ζητάτε προσφορά μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να αποκτήσετε το αυτοκίνητο μετά τη λήξη της μίσθωσης. Έτσι, από την αρχή σας ενημερώνουμε για το προκαθορισμένο ποσό (εξαγοράς) που απαιτείται για την αγορά του ως μεταχειρισμένο στο πέρας της μίσθωσης.

Το μηνιαίο σας μίσθωμα καλύπτει όλες τις ανάγκες σε μία συνολική τιμή!

 

Τι περιλαμβάνει

 • Ασφαλιστική κάλυψη
 • Προγραμματισμένη συντήρηση και επισκευή
 • Αλλαγή ελαστικών με επιλογή σε 30.000 ή 40.000 χλμ.
 • Τέλη κυκλοφορίας
 • Οδική βοήθεια
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης

 

Τι δεν περιλαμβάνει

 • Φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ)
 • Κόστος καυσίμων
 • Πρόστιμα λόγω παράβασης του Κ.Ο.Κ ή άλλες χρεώσεις
 • Απαλλαγή ευθύνης
Όχι, δεν υπάρχουν άλλες κρυφές χρεώσεις ενώ δεν απαιτείται και κάποια προκαταβολή (πρώτο αυξημένο μίσθωμα).
Στην έναρξη της σύμβασης καταβάλετε μόνο μία εγγύηση, ίση με 2 μηνιαία μισθώματα, η οποία θα σας επιστραφεί με τη λήξη της ολοκληρωμένης μίσθωσης.
Ναι, μετά την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, μπορείτε να επεκτείνετε την περίοδο που έχει οριστεί αλλά και να αυξήσετε το συμφωνημένο όριο χιλιομέτρων, ώστε να καλύπτει τις πιθανόν αυξημένες ανάγκες σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με οποιαδήποτε αλλαγή, θα προσαρμοστεί ανάλογα και το μηνιαίο σας μίσθωμα.

Κατά κανόνα αυτό ισχύει, ωστόσο πάντα συμβουλεύουμε να ρωτήσετε και τον φοροτεχνικό σας για τυχόν ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να πληρώνετε στον τραπεζικό λογαριασμό της VWFS και για διευκόλυνσή σας θα μπορούσατε να ζητήσετε από την τράπεζα να ενεργοποιήσει την πάγια εντολή πληρωμής.

Στο έντυπο προσφοράς αναφέρεται το ποσό που θα χρεωθείτε ανά επιπλέον χιλιόμετρο εφόσον ξεπεραστούν αθροιστικά στα έτη της μίσθωσης.

Όσοι χρήστες δηλωθούν στη VWFS, οι οποίοι θα πρέπει να είναι νόμιμοι κάτοχοι άδειας οδήγησης. Για όσους η ηλικία είναι κάτω των 21 ετών ή έχουν στην κατοχή τους λιγότερο από ένα χρόνο την άδεια οδήγησης, απαιτείται να καταβληθεί επασφάλιστρο.

Το αυτοκίνητο καλύπτεται από την εγγύηση για όλο το διάστημα της μίσθωσης. Επίσης, η ασφαλιστική κάλυψη προβλέπει και ίδιες ζημιές με απαλλαγή 300€ πλέον ΦΠΑ ανά συμβάν. Για ζημιές που οφείλονται σε μη ενδεδειγμένη χρήση του αυτοκινήτου, υπεύθυνος είναι ο οδηγός και χρεώνεται αντίστοιχα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Για οπιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα